Hur håller du dig i form i vinter?

Det kan vara svårt att hålla sig till ditt träningsprogram när vintern träffar.
Och om du inte är så motiverade, det är alltför lätt att packa din träning redskap undan med din sommar kläder.

Nyckeln till att vistas motiverade under vintern är dels att göra det så enkelt som möjligt att göra din träning, dels att känna igen när du börjar tröttna på din träning och göra en förändring innan man verkligen tappar intresset. Följande förslag kommer att ge dig några idéer för att göra vintern utöva mer bekväm och mer intressant.


  • Walk inomhus: Walking är ett bra sätt att hålla pigga och friska. Men för att undvika kyla på vintern kan du byta ut helt enkelt utomhus sessioner genom att gå inomhus, förmodligen i vardagsrummet i ditt rum. Walking inomhus får dig att känna dig trygg och ger en torr, varm temperatur att göra det.


  • Klättra trappor Ytterligare ett bra vinter träning är att gå upp för trapporna i stället för att använda hissarna. Var det ditt hus eller kontor byggnad eller till och med en galleria, uppför trapporna några gånger om dagen är ett stort verk ut.


  • Yoga: Ett bra sätt att kroppen förenas, ande och själ. Gå med i en yoga klass eller utnyttja tjänster som erbjuds gratis till allmänheten.


  • Engagera dig i hushållets verksamheter: Gör hushållets verksamheter också räknas som en vinter träning för att vistas pigga och friska under vintern. Sopa golvet, vakuum huset, eller dekorera hemmet och gör det roligt.


  • Gå med i ett gym: Ja om du inte kan träna utomhus på grund av låg temperatur, försök att gå ett gym. Det är ett bra sätt att bränna dessa kalorier inomhus. Vintersäsongen månaderna är en utmärkt tid för styrketräning.




  • Köp hem träningsredskap: Hem träningsredskap, till exempel ett löpband eller stillastående cykel, är perfekt för inomhus träning under vintern. Denna utrustning är idealisk för en varm, trygg miljö.


  • Gör Salsa: Ballroom dans är på modet och det är inte förvånande att det blir du passar in och känns fantastiskt. Det finns många danskurser att erbjuda dessa tjänster. Känn dig inte blyg, gå vidare och bli en.




  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0